Riz Levente Sport-és Rendezvényközpont 1. születésnap

Szeptember 24-én biztos, hogy nem jön álom a szemünkre, hiszen a '97 óta töretlen renoméjú TNT duó Budapesten a Riz Levente Sport-és Rendezvényközpont 1. születésnapján lép fel.
Dátum: 2023. szeptember 24.
Kapunyitás: 17:00
Koncert kezdés: 19:00
A hangulatot DJ Dominique alapozza meg és a koncert után Fergeteg partyval is készülünk.
A rendezvény kizárólag a 17. kerületi lakosoknak van meghirdetve, INGYENES
A belépésre jogosító karszalag átvétele 2023. 08. 23-ától Sportcsarnok üzemeltetési portáján minden nap reggel 9:00-19:00 óráig.
A karszalag átvételekor a kerületi lakos köteles felmutatni a lakcímet igazoló hatósági igazolványát, amellyel igazolja, hogy kerületi illetőségű.
Egy kerületi lakos legfeljebb öt darab karszalagot vehet át és minden karszalag átvétele előtt fel kell mutatni egy kerületi lakos lakcímet igazoló hatósági igazolványát.
A Koncertre történő belépés kizárólag az átvett karszalag és a lakcímet igazoló hatósági igazolvány felmutatását követően lehetséges.
KISKORÚAK RÉSZVÉTELE A KONCERTEN:
A 14 éven aluliak csak szülői kísérettel, vagy szülő által meghatalmazott nagykorú felügyeletével vehetnek részt a koncerten. A 14 éven aluli résztvevők esetében a szülő vagy gondviselő által aláírt nyilatkozat is szükséges, amelyet a szülő vagy gondviselő a karszalag átvételekor és koncertre történő belépéskor is köteles felmutatni.
Várunk minden Rákosmenti lakost a Riz Levente Sport-és Rendezvényközpont 1. születésnapjára.