Rákosmenti Tavaszi Koncert

Töltődjünk fel és élvezzük közösen az örökzöld dallamokat a Riz Levente Sport-és Rendezvényközpont  ingyenes tavaszi nagy koncertjén.

Szeretettel várjuk a Rákosmentieket tavaszi eseményünkön, 2024. április 12-én 18:00 órától. 

A koncert fő fellépője Nyári Károly a Lyra-díjas, jazz-zongorista, énekes, dalszerző, előadóművész, a magyar zenei élet kiemelkedő alakja, aki különleges énekhangjával és virtuóz zongorajátékával mindenkor elkápráztatja közönségét. Lányai, Nyári Aliz és Nyári Edit szintén fellépnek a koncerten ,  Ök is a  zenei pályát választották és hazánkban egyedülálló módon, duóban lépnek fel Nyári lányok néven.

 A tavaszi nagy koncerten fellép az EMeRTon-díjas énekesnő, színésznő, műsorvezető, Szulák Andrea is, aki Magyarország egyik legszebb hangú és egyik legsokoldalúbb egyénisége.

Továbbá közreműködik a Budapesti Jazz Szimfónikus Kamarazenekar Big-Band formációja. 

A Rendezvényközpont befogadóképessége miatt az ingyenes jegyek a helyszíni jelentkezés sorrendjében vehetők át a sportcsarnok üzemeltetési portáján. ( a csarnok háta mögött található a parkoló felől. ) 

Jegyeket kizárólag Rákosmenti lakosok igényelhetnek. A karszalag átvételekor 17. kerületi lakcímkártya felmutatása szükséges. 

A koncerttel kapcsolatosan munkaidőben az alábbi telefonszámon keresztül érdeklődhetnek. 

06-20-405-8590

Várunk mindenkit sok szeretettel!