Sztárbox

Sztárbox – Szurkolj élőben a helyszínen!
Éld át a fergeteges verseny hangulatot!

Október 29-től minden vasárnap este a Riz Levente Sport-és Rendezvényközpontból (1173 Budapest Pesti út 88.) jelentkezik a Sztárbox versenye.

A hírességek teljes bajnoksággal - három súlycsoportban, negyeddöntők, elődöntők és döntők során mérkőznek meg egymással. A negyeddöntők mérkőzései október 29-én, november 5-én, november 12-én és november 19-én kerülnek megrendezésre, amely során összemérik erejüket mindhárom súlycsoport képviselői, hogy továbbjussanak az elődöntőbe.
A fergeteges verseny hangulatot a mérkőzések közötti közönségkedvenc fellépők tovább fokozzák.

Október 29.
Női könnyűsúly: Berki Mazsi– Megyeri Csilla
Férfi középsúly: Molnár Áron – Frohner Fecó
Férfi nehézsúly: Árpa Attila – Nagy Ervin

November 5.
Női könnyűsúly: Sáfrány Emese – Dobos Evelin Férfi középsúly: Istenes Bence – Schobert Norbert Férfi nehézsúly: KKevin – Brasch Bence

November 12.
Női könnyűsúly: Nyári Dia – Járai Kíra
Férfi középsúly: Rácz Jenő – Kabát Péter Férfi nehézsúly: Pintér Tibor – Dobrády Ákos

November 19.
Női könnyűsúly: Janicsák Veca – Szabados Ági Férfi középsúly: Józan László – Kállay Saunders András Férfi nehézsúly: Curtis – Szegedi Fecsó

A negyeddöntők csoportosításának változtatási jogát fenntartjuk.

Sztárbox október 29-től minden vasárnap 19 órától az RTL-en.

A Sztárbox versenyzőinek felkészülését Kovács Kokó István olimpiai, világ - és Európa-bajnok sportoló az esemény szakmai supervisoraként segíti, valamint szakkommentátorként vesz részt az összecsapásokon, Horti Gábor kommentátorral együtt.

A Sztárbox nem csupán show, hanem valódi sportesemény. Ezt bizonyítják a műsorvezetők is; Héder Barna és Szujó Zoltán. Utóbbi Kovács Kokó Istvánhoz hasonlóan részese volt az eddig sugárzott két műsornak és most a Sztárbox versenyében tér vissza az RTL-re. A műsorvezetés női energiáit Csobot Adél képviseli. A ringspeaker Jakab Csaba.

Jegyértékesítés KIZÁRÓLAG az alábbi linken keresztül:

https://www.eventim.hu/hu/jegyek/sztarbox-budapest-riz-levente-sport-es-rendezvenykoezpont-622876/event.html