A Riz Levente Sport – és Rendezvényközpont egy modern, multifunkcionális csarnok, amely egyedülálló a kelet-budapesti régióban és a környező agglomerációban. Csak Rákosmentén mintegy 50 sportegyesület működik 20 sportágban. Edzéseiknek, versenyeiknek kiváló helyszínt jelenthet központunk. Továbbá a szabadidő hasznos eltöltésére, kis és nagy létszámú rendezvények kiszolgálására is alkalmas a csarnok.

A környezettudatosan tervezett és üzemeltetett épületbe lépve impozáns előtér fogadja az érkezőket. Itt az irodák mellett, büfé, ruhatár, öltözők, vizesblokkok és mellékhelyiségek is helyet kaptak. Az előcsarnokból a tripla méretű – 3 db edzőpályára osztható – több mint 2000 négyzetméteres küzdőtérre léphetünk. A hazai szabványoknak és előírásoknak megfelelő multifunkcionális nagyterem sportmérkőzések és egyéb rendezvények – például koncertek, színházi előadások, iskolai rendezvények, kiállítások, közgyűlések - megtartására is alkalmas.

1200 fős mobil és 300 férőhelyes fix lelátó, mobilszínpad, színpadtechnikai vezérlőterem áll a rendelkezésre. Mászóterem, fitness- és wellness részleg, VIP és sajtópáholy, tárgyalónak és sajtóteremként is használható helyiség, táncstúdió, szertárak teszik teljessé szolgáltatási palettánkat.