Lezárult az Önkormányzati nyári tábor harmadik hete

Sikerrel zárult a Riz Levente Sport-és Rendezvényközpontban megrendezésre kerülő önkormányzati nyári tábor harmadik hete. 

A tábor harmadik hetének újdonsága a karate edzés, amit a gyerekek nagyon élveztek, és lelkesen vettek részt az edzéseken a rendezvényközpontban. 



A nyári tábor harmadik hetén is lelkes kis táborlakókkal telt meg a Riz Levente Sport-és Rendezvènyközpont. A falmászás, a laser-run lövészet a tábor kezdete óta hatalmas sláger a gyerekek körében és ezeket minden nap lelkesen gyakorolják. 

Kerékpáros ügyességi pálya került kialakításra KRESZ-táblákkal nehezítve a 17. kerületi Rendőrkapitányság közreműködésével.


A gyermekek megismerkedhettek a közlekedés helyes szabályaival. 
A foglalkozás alatt a gyerekek elsajátíthatták a helyes biciklis közlekedést, jelzőrendszerek használatát és a szabályos közlekedés menetét.
A Bikeride SE/FTC kerékpáros szakosztálya biztosítja a gyermekek számára a felszerelést, a nyári tábor alatt, amit ezúton köszönünk. 

A héten folyamatosan zajlanak a sport foglalkozások a rendezvényközpontban. Tollaslabda foglalkozások, kosárlabda, pingpong, kézilabda foglalkozások is megtartásra kerülnek a sport és egészséges tábor jegyében. 

A tábor hetek alatt szerdánként zenei interaktív foglalkozást is tart Lombos Marci is a gyerekeknek. 



A rendezvényközpontban megrendezésre kerülő önkormányzati nyári tábor résztvevői a harmadik héten is együtt tornáztak szeniorjainkkal Czanik Balázs edzésén. 
A közös mozgás lényege az egészség megőrzés és gyermekek életébe a sportolás rendszeres beillesztése. 

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület is tartott előadást a táborozóknak a különböző madarakról. 
A nap zárásaképpen pedig Farkas Brigitta őrnagy a bűnmegelőzésről beszélt a gyerekeknek.



Pénteken hétzáró partit tartottak a táborvezetők, ahol a gyerekek arcára Fábián Márta varázsolt szebbnél szebb alkotásokat. 
VALMAR rajongói tábor alakult ki a partin, a kicsik énekeltek, táncoltak, nagyon jól érezték magukat. 

Megtartásra került ismét a Ki mit tud? verseny is, ahol a gyerekek ügyesebbnél ügyesebb produkciókat mutattak be egymásnak.

A gyermekek által viselt „nyáritábor 2024” felirattal ellátott pólókat a harmadik héten és a tábor végéig a Bubbles mosodában tudjuk tisztává varázsolni, amit ezúton szeretnénk megköszönni a mosoda számára.