LEZÁRULT AZ ÖNKORMÁNYZATI NYÁRI TÁBOR NEGYEDIK HETE

Így zárult az önkormányzati nyári tábor negyedik hete a Riz Levente Sport-és Rendezvényközpontban!

A negyedik héten is színes és izgalmas programokkal vártuk a táborozókat. 

Hétfő reggel a 17. kerületi Rendőrkapitányság közreműködésével kerékpáros ügyességi pályát alakítottunk ki, KRESZ-táblákkal nehezítve, ahol a gyerekek a helyes közlekedés szabályait gyakorolhatták. A Bikeride SE/FTC kerékpáros szakosztálya biztosította a szükséges felszerelést és segített az akadálypályákon való eligazodásban.



A BMK Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. munkatársai foglalkozást tartottak arról, hogy a gyerekek megtanulják, hogyan óvhatják meg környezetüket. Szó volt az újra hasznosításról és a szelektív szemétgyűjtősről. 
 


A héten a közelben található játszótéren szabad játékra és csúszdázásra is volt lehetőségük a gyerekeknek. 



A Csobogo 17 Szabadidősport és Természetbarát Egyesület foglalkozásának célja, hogy a gyermekek ismereteket szerezzenek a felelős kutyatartásról. Megtanuljanak velük bánni, felismerjék a testjeleiket, megismerjék a viselkedésüket.
 


A "Mozdulj, Rákosmente!" program keretében ismét együtt tornázott a tábor Czanik Balázzsal és szeniorjainkkal. 
 


Csoportos kézilabda foglalkozás és sorversenyek, ügyességi feladatok színesítették még a hét programját. Különböző váltóversenyeken mérték össze tudásukat a csoportok. 



A "Vendégségben a Természetnél" foglalkozás során közelebb kerültek a természet csodáihoz a gyerekek. 

A hét végén, pénteken pedig megrendeztük a már hagyománnyá vált táborzáró bulit, ahol tánc, zene, és a gyerekek kedvenc zeneszámai tették emlékezetessé a napot.